Du er her: Hjem » Hjemmesiden og mig

Hjemmesiden og mig

Jeg har boet i Slagelse i mange år. Det har givet mig et godt kendskab til by og opland. Vestsjælland er et skønt område af Danmark, og har meget at byde på. Det kan du læse om i indlæggene. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har forslag til steder.

Hvorfor jeg cykler

Jeg cykler ofte, for det hjælper på mit velbefindende at være ude, har jeg opdaget. Det giver mig både oplevelser, motion og frisk luft. Hvor langt jeg kører er ikke væsentligt.
Når jeg er på længere ture, bruger jeg sjældent GPS.
Skulle jeg komme på glatis, kan jeg altid køre tilbage.
Jeg håber, at indlæggene kan inspirere dig til at udforske landsdelen.

På Fælledvej i Slagelse

Et rekreativt område. Under udbygningen af Slagelse Sygehus, blev der anlagt et rekreativt...